Rejer og ananas i rød karry

Denne spicy karryret leder tankerne hen på sol og varme i Thailand. Servér retten med glasnudler, limebåde, thaibasilikumblade og forårsløg for den helt autentiske smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løgene. Skyl auberginen, og skær den i tern. Skær skrællen af ananassen, og skær ananaskødet i tern.
Varm en wok op med de 2 slags olie, og steg karrypastaen af i olien. Tilsæt løg, aubergine og ananas, og lad det stege i 3-4 minutter, til det har taget farve.
Vend rejerne i retten, og lad dem stege med et øjeblik. Tilsæt kokosmælk og basilikumblade. Lad retten koge igennem i et par minutter. Smag til med limesaft og fiskesauce.
Kog risnudler efter anvisningen på pakken.
Rens og hak chili og forårsløg. Top retten med thaibasilikum, chili og forårsløg, og servér med kogte risnudler og limefrugt skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth