Ratatouille-salat med chorizo

Simpel salat med masser af smag og fylde, der mest af alt minder om en god ratatouille, hvor squash, aubergine og tomater grilles. Vend perlebyg og chorizo i, og du har et skønt måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl perlebyggen, og kog den mør i ca. 20 minutter, tilsæt salt.
Skyl squash og aubergine, og skær dem i skiver. Skyl tomaterne. Pil og pres hvidløg.
Vend squash, aubergine og tomater med olivenolie, salt og hvidløg.
Grill grøntsagerne på en varm grill eller grillpande. Skær tomaterne i mundrette stykker.
Grill pølserne, og skær dem evt. i mindre stykker. Vend kogt perlebyg, grønt og pølser sammen.
Smag til med olivenolie, en smule balsamico og salt. Vend frisk oregano i salaten. Servér straks.

Tip!

Salaten er også dejlig uden chorizo i, som et simpelt vegetarisk måltid.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 26. oktober 2018

Opskrift:

Fotograf: Aller Media