Råsyltet laks med fennikelsalat og rugchips

Råsyltet laks er en let og lækker fiskeret, der vil være ideel som frokost eller forret.

Bemærk: Laksen råsyltes minimum 8 timer i køleskabet.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg laksen i et fad med kant. Drys med sukker, røgsalt og maltmel. Stil den tilbage i køleskabet i minimum 8 timer.
Skær fennikel helt fint på langs med et mandolinjern, kom i en skål med iskoldt vand (så krøller det fint op); skræl agurken og skær i rustikke stykker. Pluk og skyl frisésalat. Skær pomelo, fjern den hvide hinde, og bryd i mindre stykker.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber.
Vend fennikel, agurk, frisésalat og pomelo i dressingen. Skær laksen i tynde skiver (uden skind),rist rugbrød og servér med salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck