Råsyltede rabarber

Udover den flotte røde kulør har de råsyltede rabarber en skøn smag af sommer. De kan nemt pifte din morgenmad, salat eller hjemmebagte kager op.

Bemærk: Afkøling, natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarber, skær dem i tynde skiver, og læg dem i et glas eller en beholder.
Flæk vaniljesstangen, og skrab kornene ud. Bring sukker, vand, vaniljekorn og den tomme vaniljebælg i kog i en gryde, og tag gryden af varmen, når sukkeret er helt opløst. Kassér vaniljestangen.
Hæld den varme sukkerlage over rabarberne, og sæt læg på. Sæt dem på køl til næste dag.

Tip!

Den lyserøde sirup, som er tilbage i glasset med de råsyltede rabarber, smager dejligt som topping på is, yoghurt, havregrød eller koldskål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. maj 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft