Rabarbertrifli med creme

Verdens bedste rabarbertrifli toppet med en frisk creme af flødeskum og Amaretto samt knuste makroner. Dét kan man da ikke sige nej til!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Rens rabarberne, og skær dem i 5 cm lange stykker. Læg dem i et ovnfast fad, og drys sukker over.
Dæk fadet med alufolie, og sæt det i ovnen i 20 minutter. Lad rabarberkompotten køle af.
Pisk likøren sammen med sukker og friskpresset citronsaft. Tilsæt fløde, og pisk det hele sammen til en let skum.
Knus en makron i hver glas. Fordel et lag rabarberkompot oven på de knuste makroner efterfulgt af et lag likørcreme.
Knus endnu en makron i hvert glas, og læg igen et lag rabarberkompot og et lag likørcreme over.
Pynt med frysetørret rabarber, og servér.

Tip!

Brug gerne vinrabarber med flot rød stilk – de giver den fineste kompot.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft