Rabarbertrifli med creme

Verdens bedste rabarbertrifli toppet med en frisk creme af flødeskum og Amaretto samt knuste makroner. Dét kan man da ikke sige nej til!

Ingredienser

Sådan gør du

1 Tænd ovnen på 175°. Rens rabarberne, og skær dem i 5 cm lange stykker. Læg dem i et ovnfast fad, og drys sukker over.
2 Dæk fadet med alufolie, og sæt det i ovnen i 20 minutter. Lad rabarberkompotten køle af.
3 Pisk likøren sammen med sukker og friskpresset citronsaft. Tilsæt fløde, og pisk det hele sammen til en let skum.
4 Knus en makron i hver glas. Fordel et lag rabarberkompot oven på de knuste makroner efterfulgt af et lag likørcreme.
5 Knus endnu en makron i hvert glas, og læg igen et lag rabarberkompot og et lag likørcreme over.
6 Pynt med frysetørret rabarber, og servér.

Tip!

Brug gerne vinrabarber med flot rød stilk – de giver den fineste kompot.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft