Rabarbersuppe med vanilje

Rabarbersuppe er en simpel dessert med ganske få ingredienser, så man rigtigt får lov at nyde den rene rabarbersmag.

Bemærk: Trækketid: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kog vandet op med sukker, vaniljekorn og vaniljestang.
Lad lagen koge, til sukkeret er opløst. Afkøl lagen, og fjern bælgen.
Rens rabarberne, skær dem i tynde skiver, og hæld sukkerlagen over.
Lad det stå koldt i mindst 2 timer, men gerne længere.
Servér rabarbersuppen iskold i dybe tallerkener og nyd de sprøde, søde rabarberstykker i suppen.

Tip!

Læg evt. en kugle god vaniljeis i rabarbersuppen, når du har anrettet den i tallerkenerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth