Rabarbermartini

Her er martinien lavet med fristende rabarber, men stort set alle slags bær kan bruges. Prøv fx også med jordbær, hindbær eller røde ribs.

Bemærk: Frysetid: 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

små isforme
ispinde

Sådan gør du

Rens rabarberne, og skær dem i mindre stykker på ca. 1 cm.
Pres saften af citronen. Kom rabarberne i en gryde med vand, sukker og citronsaft, bring det i kog, og lad det småkoge i ca. 20 minutter.
Hæld rabarberne i en sigte, som står over en skål. Pres dem for saft, og køl saften ned.
Hæld saften i små isforme eller andre beholdere, og stil dem i fryseren. Efter ca. 2 timer kan man forsigtigt presse en pind ned i isen og herefter lade den fryse helt fast.
Hæld gin og vermouth i 4 glas, læg en rabarberispind i hver, og servér dem som velkomstdrink.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth