Rabarbercrumble

Syrlige rabarber i bunden, sprød crumble af sukker, smør og mel på toppen. Servér crumblen på en solrig dag på terrasen eller en regnfuld aften under tæppet. Husk lidt cremefraiche eller is til!

Bemærk: Hviletid: 10 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarberne. Skær dem i stykker på 1-2 cm, og fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukkeret over.
Forvarm ovnen til 220°. Skær smørret i små tern, og smuldr dem sammen med mel og brun farin, til det ligner grov rasp.
Drys crumbledejen over rabarberne, og bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter.
Lad kagen hvile i 10 minutter, før du serverer den med cremefraiche eller en kugle vaniljeis.
Pynt evt. med rød skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 26. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth