Quinoasalat med kylling

Sprød quinoasalat med masser af grønt, stegt kylling og sennepsdressing. Servér den i glas, og tag den med på picnic, eller anret den i en skål eller på et fad.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa efter anvisningen på pakken. Pil og hak skalotteløg fint.
Vend den kogte quinoa sammen med olie, citronsaft og skalotteløg, og lad det køle af.
Skær kyllingefilet i tern, og steg dem i olie på en pande. Krydr med salt og peber. Lad det køle af.
Snit spidskål fint. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl tomaterne. Fordel det hele i lag i glas med låg.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Hæld dressingen i et lille glas med låg, og vent med at hælde den over salaten, til lige før den skal spises.

Tip!

Brug gerne en rest quinoa og stegt kylling fra aftensmaden dagen før.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth