Quinoa med kylling og grøntsager

Flot og farverig ret bestående af quinoakorn, stegt kylling og sprøde grøntsager – det er både sundt og lækkert!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa efter anvisningen på emballagen.
Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i olie på en pande (eller på en varm havegrill) i 5-6 minutter på hver side. Skær dem i grove stykker.
Pres saften af citronen, og dryp kyllingen med citronsaft, mens de er varme.
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Nip enderne af de grønne bønner. Skær majskornene af kolberne med en stor kniv.
Steg rødløg og peberfrugt i lidt olie på en pande ved middelhøj varme i 2 minutter. Tilsæt bønner og majs, og steg videre i 2-3 minutter. .
Krydr grøntsagerne med spidskommen, koriander, chili og salt
Rør yoghurt sammen med presset hvidløg og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
Vend den kogte quinoa sammen med de stegte grøntsager, og anret kyllingestykkerne ovenpå. Servér dressingen i en skål ved siden af.

Tip!

I ny og næ kan det føles rart at skære ned på kalorieindtaget. Denne ret er fedtfattig, men til gengæld meget proteinholdig. Quinoa er et glutenfrit frø, som er meget proteinrigt og et godt alternativ til ris og pasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck