Pulled chili con carne

Pulled oksebov med rødvin gør smagsoplevelsen ekstra sprudlende i denne lækre chili con carne. Servér med kål, cremefraiche og nachos med ost.

Bemærk:Simretid: 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skær oksebov i 3 cm store tern. Krydr godt med salt og peber. Smelt smør i en stor gryde, og brun kødet på alle sider.
2Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og hak den fint. Tilsæt løg, hvidløg og chili, og lad det svitse sammen med kødet under omrøring, til løgene er klare.
3Tilsæt paprika, oregano, kanel og spidskommen, og lad det stege et par minutter, inden hakkede tomater, tomatpuré og rødvin hældes over.
4Lad retten simre under låg i ca. 3 timer, til kødet er så mørt, at det falder fra hinanden, når du stikker til det med en grydeske.
5Tilsæt afdryppede kidneybønner, og smag retten til med chokolade, rødvinseddike, salt og peber.
6Tænd ovnen på 200°. Fordel nachos på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys revet cheddar over.
7Gratinér nachos i den varme ovn i ca. 5 minutter.
8Snit hvidkål fint. Servér chili con carne med fintsnittet kål, cremefraiche og nachos.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:14. september 2018

Opskrift:

Fotograf:Nina Malling, Skovdal Nordic