Porchetta med figensalat

Porchetta er en italiensk rullesteg, hvor der er svær hele vejen rundt. Mums!

Bemærk: Ovntid: 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°.
Placér porchettaen på en rist over en bradepande fyldt med vand.
Krydr med salt og peber, og steg den i ovnen i ca. 3 timer, til den er sprød på alle sider. Vend porchettaen undervejs.
Pres saften af limefrugten. Bland balsamico og limesaft i en skål.
Skyl og halvér fignerne, og læg dem på et stort fad. Hæld dressingen over, og krydr med salt og peber. Pynt med mynteblade og fintrevet pecorino.
Dryp olivenolie over figensalaten, og servér som tilbehør til den sprøde porchetta.

Tip!

Servér evt. cremefraiche rørt med hakket mynte til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth