Poké-sushi-skål

Hawaii møder Japan! Poké er den hawaiianske udgave af sushi og serveres typisk som forret. Her poké-laks kombineret med klassiske sushi-elementer, så du kan nyde smagen af sushi uden at skulle stå i køkkenet i timevis.

Bemærk: Marineringstid: 1-2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksen i mundrette tern, og læg dem i en skål. Klip noritangen i små strimler ned i skålen. Pres saften af limefrugten. Pil og pres hvidløg.
Rist sesamfrøene på en tør pande, og rør dem sammen med sojasauce, limesaft, honning og hvidløg. Vend laks og tang i marinaden, og sæt det i køleskabet i 1-2 timer.
Kog risene efter anvisningen på pakken. Kog eddike og honning sammen i en lille gryde, og rør det i de kogte ris. Afkøl.
Skræl ræddiker, og skær dem i skiver. Flæk avocadoerne, og skær avocadokødet i skiver. Skyl agurken, og skær den i skiver.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op.
Anret ris, marineret laks, edamamebønner, syltet ingefær og grøntsager i portionsskåle, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling