Pizzavafler med pepperoni og oliven

Vaffeljernet bliver din nye bedste ven, når du først en gang har oplevet, hvordan du kan bruge det til hurtigt at trylle lækre minipizzaer frem.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gær ud i lunkent vand. Tilsæt salt, olie og mel, og rør godt. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
Del dejen i 4 lige store stykker, og rul dem flade med en kagerulle på et meldrysset bord.
Varm vaffeljernet op, smør det med olie, og bag 1 stykke pizzadej i vaffeljernet i 2 minutter. Åbn vaffel-jernet, og top dejen med de 2 slags ost, tomatsauce, pepperoni og oliven. Drys med oregano. Luk vaffel-jernet igen, og bag pizzaen færdig i i ca. 2 minutter.
Gentag processen, så du får i alt 4 minipizzaer. Servér dem lune, evt. toppet med lidt frisk oregano eller anden krydderurt.

Tip!

Skal pizzaerne hurtigere på bordet, så køb en færdiglavet dej fra supermarkedets køledisk. Del dejen i 4 stykker, og følg opskriften fra trin 3.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. februar 2019

Opskrift:

Fotograf: Fabian Bjork