Pizza på naanbrød med løg og søde kartofler

Brug naanbrød som pizzabunde. Så slipper du for rod i køkkenet og dej på hænderne. De færdigkøbte fladbrød findes både neutrale og krydrede. Prøv evt. varianten med hvidløg, der giver ekstra smag.

Ingredienser

Sådan gør du

1Smør hvert naanbrød med cremefraiche, ca. 2 spsk. pr. stk. Dryp med olivenolie.
2Pil løget, og skær det i papirtynde skiver, fx på et mandolinjern eller rivejern.
3Skræl den søde kartoffel, og skær den i papirtynde skiver. Fordel kartoffelskiver og løgringe oven på cremefraichen.
4Tænd ovnen på 200°. Drys pizzaerne med græskarkerner, og smuldr gedeosten jævnt udover. Dryp med lidt olivenolie.
5Bag pizzaerne sprøde i ovnen i 15-20 minutter. Skyl rucola, og fordel salaten på de færdige pizzaer. Dryp med lidt mere olivenolie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft