Pizza på naanbrød med løg og søde kartofler

Brug naanbrød som pizzabunde. Så slipper du for rod i køkkenet og dej på hænderne. De færdigkøbte fladbrød findes både neutrale og krydrede. Prøv evt. varianten med hvidløg, der giver ekstra smag.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Smør hvert naanbrød med cremefraiche, ca. 2 spsk. pr. stk. Dryp med olivenolie.
2 Pil løget, og skær det i papirtynde skiver, fx på et mandolinjern eller rivejern.
3 Skræl den søde kartoffel, og skær den i papirtynde skiver. Fordel kartoffelskiver og løgringe oven på cremefraichen.
4 Tænd ovnen på 200°. Drys pizzaerne med græskarkerner, og smuldr gedeosten jævnt udover. Dryp med lidt olivenolie.
5 Bag pizzaerne sprøde i ovnen i 15-20 minutter. Skyl rucola, og fordel salaten på de færdige pizzaer. Dryp med lidt mere olivenolie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft