Pizza med chorizo og broccoli

Den, der disker op med hjemmelavet pizza fredag aften, bliver altid populær. Især når den er fyldt med spicy chorizo og sprød broccoli.

Bemærk: Hævetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt durummel, og rør rundt.
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og ælt, til du får en glat og smidig dej. Lad derefter dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
Del dejen i det antal pizzaer, du ønsker (til 4 personer bliver der 2 stk.). Rul pizzabundene tyndt ud på et meldrysset bord.
Flyt bundene over på bageplader beklædt med bagepapir.
Tænd ovnen på 250°. Smør pizzasauce ud på bundene. Top med mozzarella revet i mindre stykker og skiver af chorizo.
Skyl broccoliasparges, og vend dem i en smule olivenolie. Bruger du broccoli, kan du skære hovedet ud i lange stængler.
Fordel de grønne stængler på pizzaerne, og bag den i ovnen i ca. 15 minutter, indtil kanterne er gyldne og sprøde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic