Pizza med bacon og aspargesbroccoli

Færdig pizzadej er en nem og hurtig løsning, når man har lyst til pizza på en hverdag.

Pizza med bacon og aspargesbroccoli
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Line Falck
Bemærk:Aspargesbroccoli (eller broccolini) er en hybrid mellem pak choi og broccoli og smager, som navnet antyder, som en mellemting mellem asparges og broccoli. Grøntsagen er nemmere at have med at gøre end almindelig broccoli. Det hele kan spises – både stilk, blomster og blade. Kig efter aspargesbroccoli i velassorterede supermarkeder – eller brug almindelig broccoli, som du skærer i passende, aflange stykker.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

I stedet for at bage pizzaerne i ovnen kan de grilles på en bagesten i en kuglegrill med låg på i ca. 10 minutter. Stenen fordeler varmen perfekt til den tynde pizzabund og giver et sprødt og autentisk resultat.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'