Pestofyldt kylling med serrano og ovnkartofler

Smør kyllingefileterne med pesto, og pak dem ind i serranoskinke for at give dem endnu mere smag.

Ingredienser

Udstyr

Tandstikkere af træ

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft.
Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem i olie og salt.
Steg dem i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skyl asparges, knæk bunden af, og skær dem i skiver. Vend dem med kartoflerne på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen i yderligere 10 minutter.
Skær forsigtigt en lomme i kyllingebrystfileterne på langs. Hak basilikumbladene fint, og rør dem sammen med pesto, flødeost, salt og peber.
Fyld 1 stor spsk. af flødeostblandingen i hver lomme. Fold serranoskinke om kyllingebrystfileterne, og brug tandstikkere til at lukke lommerne.
Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gennemstegte og serranoskinken sprød.
Servér med kartoffelbåde, asparges og aioli.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 9. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann