Perlespeltsalat med kylling

Perlespelt er perfekt tilbehør til kylling – ikke mindst når det får syre og skarphed fra æbler og gedeost.

Ingredienser

Sådan gør du

Del kyllingefileterne på langs, og svøb stykkerne i skinke. Varm en pande op med olie, og steg stykkerne sprøde og gyldne på alle sider.
Kog perlespelten i saltet vand i 20 minutter. Hæld overskydende vand fra, og afkøl i sigte.
Skær æblerne i tynde både og bladselleri og forårsløg i skiver. Pluk og skyl persillen.
Riv skallen og pres citronen. Rør olie, citronsaft og -skal, salt og peber sammen til en dressing.
Vend grøntsagerne i sammen med perlespelt. Smuldr gedeost over, og servér salaten til de stegte stykker kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth