Peberfrugt tonnato – lækker forret med grillet peber

Denne lækre forret er stærkt inspireret af klassikeren vitello tonnato, men med syltede peberfrugter i stedet for kalvekød. Utrolig simpel opskrift, som vil imponere enhver.

Ingredienser

Sådan gør du

Dræn peberfrugterne, og anret dem på et fad.
Blend tun med mayonnaise, cremefraiche, pillet hvidløg og parmesan i en blender.
Pres saften af citronen. Smag til med citronsaft, salt og peber (justér evt. konsistensen med et par spiseskefulde vand).
Fordel tuncremen over peberfrugterne. Rist pinjekerner let på en tør pande. Skyl og tør rucola.
Fordel pinjekerner, rucola, kapersbær og plukket basilikum over tuncremen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth