Peberbøf med kartoffelbåde og spinatsalat med grillede grøntsager

Peberbøfferne får en aromatisk smag af de hele peberkorn, og med spinatsalat og grillede grøntsager har du et velsmagende og mættende aftenmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skyl kartoflerne, og skær dem i både. Kog dem i vand tilsat eddike i 10 minutter. Fordel de kogte kartoffelbåde i et smurt ovnfad. Dryp med olie, krydr med salt og peber, og steg dem i ovnen i ca. 25 minutter.
Skær aubergine og squash i ½ cm tykke skiver, og steg dem i lidt olie på en (grill)pande. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Skyl og tør spinaten, og vend den sammen med de stegte grøntsager, eddike, olivenolie, salt og peber.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
Steg bøfferne på en (grill)pande i ca. 1 minut på hver side. Knus peberkornene, og dyp kanten af bøfferne heri. Steg bøfferne færdige i ovnen ved 180° i 3-5 minutter, og server med kartoffelbåde, spinatsalat og estragondressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Jakob Helbig