Peanutbutter

Vær forberedt på, at du her får verdens nemmeste opskrift serveret på et sølvfad. Hæld 200 g saltede peanuts i en foodprocessor, og blend! Brug dit hjemmelavede peanutbutter til dressinger og dips og i asiatiske retter, smør det på brødet, og top med bananskiver og kakaonibs, eller anvend det som fyld i kager og desserter.

Peanutbutter
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

glas

Sådan gør du

Tip!

Her har vi brugt 200 g saltede peanuts, men lav endelig en større portion, når nu du alligevel er i gang. Det hele skal nok blive spist!

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se også: Nem opskrift på peanutbutter-dressing

Vil du se, hvilket lækkert smørepålæg du ellers kan lave? Se vores tema med smørepålæg her!

Måske du også kan li'