Pasta med tomatsauce og salat med pancetta

Spis dig mæt i pasta med tomatsauce og en lækker salat med saltet pancetta, søde vindruer og fennikelfrø med en frisk og lakridsagtig smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skold og flå tomaterne (kan udelades).
Skær dem i grove stykker, og kog dem i 8 minutter i en gryde med olie, vand, salt, peber, oregano og hvidløg skåret i små tern.
Steg pancetta med finthakket hvidløg og fennikelfrø på en tør pande.
Skyl og tør rucolaen, og bland den med plukket mynte.
Halvér druerne, og fordel dem oven på salaten sammen med pancetta. Krydr med balsamico, olie, salt og peber.
Skær pastapladerne i lange strimler på 1 cm’s bredde, og læg dem i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog i 2 minutter, og afdryp i et dørslag.
Læg pastaen i en stor, flad skål, og hæld tomatsaucen over. Server med salat og lunet flute.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft