Pasta med svampe og kylling

Skøn opskrift på pasta med svampe, kylling og en dejligt creme sauce helt uden fløde – saucen er nemlig lavet af den milde italienske friskost ricotta.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien i saltet vand efter anvisningen på pakken.
Brun kyllingekødet i olie i en dyb gryde. Krydr med salt og peber.
Rens og skær champignoner i skiver, og tilsæt. Lad dem stege, til de tager farve.
Pil og pres hvidløg, og tilsæt. Skyl og afdryp spinaten, og lad den stege med i gryden, til bladene falder sammen.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Hæld ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og friskrevet parmesan i gryden, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
Vend spaghettien i saucen. Drys med friskrevet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann