Pasta med portobellosvampe, asparges og æggeblomme

Pasta, svampe, asparges og parmesan. Og så en æggeblomme, der gør retten cremet, men evt. kan udelades.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl asparges, og bræk den nederste, lidt træede ende af. Rens svampene, og skær dem i skiver. Pil og hak skalotteløg fint.
Steg løget i ⅓ af olien på en pande, til det er klart. Tilsæt svampene, og steg dem ved høj varme i 5-6 minutter, til de bliver sprøde. Sæt panden til side.
Kog pastaen i letsaltet vand i 10-12 minutter, til den er al dente. Skær aspargesene i mindre stykker, og kog dem sammen med pastaen i de sidste par minutter.
Hæld vandet fra pasta og asparges, og bland det sammen med de stegte svampe og friskhøvlet parmesan. Vend salt, peber og resten af olien i retten.
Anret pastaretten i dybe tallerkener. Del æg i hvider og blommer, og placér 1 æggeblomme i midten af hver anretning. Servér med friskhøvlet parmesan og skyllet, plukket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck