Pasta med kylling og butternutsquash

Nem pastaret med kylling og butternutsquash, som både børn og voksne vil kunne lide.

Bemærk: Ovntid, butternutsqaush: 45 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 200º. Skyl og flæk butternutsquashen. Fjern kernerne. Læg halvdelene i et ovnfad, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag butternutsquashen i ovnen i 45 minutter, til den er mør.
2Bland mel med salt og peber i en dyb tallerken. Vend kyllingebrysterne i melet, så det meste af overfladen er dækket.
3Opvarm olie og smør på panden. Steg kyllingebrysterne på panden i 20 minutter i alt, vend dem jævnligt.
4Rens champignoner, og skær dem i skiver. Rens østershatte, og skær dem i mindre stykker. Steg champignoner og østershatte på panden sammen med kyllingebrysterne.
5Skær bagt butternutsquash i tern, og lad dem stege med på panden.
6Kog farfalle efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og lad pastaen blive i gryden.
7Tag kyllingebrysterne af panden, og vend resten af pandens indhold sammen med pastaen i gryden.
8Smelt smørret på panden. Steg salvieblade, til de bliver sprøde.
9Anret pastaen på et fad med kyllingebryster og salvie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft