Pasta med kødsauce og bønnesalat

Pasta med kødsauce er en sikker hverdagsret, som falder i god jord hos de fleste! Servér bønnesalat til for at få lidt ekstra grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg groft. Steg det i olie på en pande. Tilsæt kødet lidt ad gangen, og steg det, til det er lysebrunt. Krydr godt med oregano, salt og peber. Tilsæt tomater fra dåse og grøntsagsbouillon, og lad kødsaucen simre ved svag varme i 30 minutter.
Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker eller foodprocessor. Justér evt. konsistensen med lidt mere olivenolie.
Kog spaghetti efter anvisningen på emballagen.
Bring en gryde med saltet vand i kog til bønnerne. Nip bønnerne, og damp dem i det spilkogende vand i 2 minutter. Hæld vandet fra, og skyl bønnerne kortvarigt i koldt vand. Anret dem på et fad.
Pil og skær skalotteløg i tynde skiver. Drys dem over bønnerne. Dryp bønnesalaten med olie, og krydr med salt og peber.
Vend den frisklavede basilikumpesto sammen med den varme, afdryppede spaghetti. Drys med friskhøvlet parmesan, og servér med kødsauce til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft