Pasta med kødboller, chili og svampe

En skøn og spicy pastaret med kødboller og svampe. Du kan nemt gøre pastaretten til en resteret med rester fra køleskabet. Prøv fx med squashtern og strimler af chorizo i stedet.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og pres hvidløg. Skyl og hak persille. Rør kødet med hvidløg, persille, salt, chili og fennikelfrø i en skål.
Tilsæt rasp, mælk, parmesan og friskkværnet peber, og rør i farsen igen. Lad farsen trække i 5 minutter på køl.
Form farsen til små kødboller, og brun dem godt i olie på en pande. Ryst jævnligt panden, så kødbollerne forbliver runde.
Tag kødbollerne af panden, og læg dem til side. Steg bacontern på panden, til de er sprøde og gyldne.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld det meste af kogevandet fra, men gem en smule til senere.
Rens chili og svampe, og skær dem i mindre stykker. Steg dem på panden i olie i et par minutter.
Læg kødbollerne tilbage på panden, og steg i yderligere et par minutter. Smag til med salt og peber.
Vend pasta og lidt kogevand med kødboller, bacon og grøntsager på panden.
Skyl og hak persillen. Anret den varme pastaret i skåle, drys med persille og friskrevet parmesan, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 28. december 2018

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen