Pasta med grønkål og bacon

En simpel, lækker og cremet pastaret med salt og sprødhed fra det tørsaltet bacon og det lækre og grønne fra grønkål.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien al dente (så den stadig har bid). Pil løget, og skær det i tynde strimler. Pil og pres hvidløg.
Steg bacon let på en tør pande. Det skal ikke steges sprødt, bare smide lidt fedtstof.
Kom løg, hvidløg og timian på panden, og steg det et par minutter sammen med baconen, til løget er klart.
Skyl og rib grønkålen, og kom den på panden sammen med fløden.
Vend det sammen med baconblandingen, og lad det hele koge på panden i ca. 5 minutter, til fløden er kogt lidt ind.
Hæld den kogte, afdryppede spaghetti på panden, og tilføj evt. lidt af kogevandet, så der kommer mere sauce.
Vend halvdelen af parmesanen i, og lad retten simre ved lav varme i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber, og servér med resten af parmesanen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth