Pasta med cremet avocado-basilikum-sauce

Den cremede avocadosauce smyger sig omkring den friskkogte pasta og gør aftensmaden til en sand fornøjelse. Retten er både nem og hurtig at lave.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær avocadoerne i halve, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud med en ske.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og lad dem køle af. Riv parmesanen. Pil bladene af basilikumplanten.
Blend avocadokødet med pinjekerner, parmesan og basilikumblade i en blender, til saucen er ensartet.
Kog spaghettien efter pakkens anvisning.
Vend den friskkogte pasta med avocado-basilikum-saucen. Pynt med basilikumblade, friskrevet parmesan og friskkværnet peber. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 29. marts 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen