Pasta med chorizo og tomater

Nemme pastaretter kan man ikke få for mange af. Denne udgave er lavet med ingredienser, du måske allerede har i køkkenet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær chorizo i skiver, og rist skiverne sprøde på en pande med høje kanter. Tag dem af panden og lad stegefedtet blive på panden.
Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem på panden i chorizofedtet. Hak rosmarin fint, og lad det stege med på panden. Tilsæt hakkede tomater, rødvinseddike, bouillon, salt og friskkværnet peber, og hæld chorizoskiverne tilbage. Lad saucen simre, mens du koger pastaen.
Si vandet fra pastaen, og vend pastaen i tomatsaucen. Servér med friskrevet parmesan og skyllet rucola.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. maj 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann