Pasta med ansjoser og persille

Simple pastaretter er ofte de bedste! Pasta med ansjoser og persille er netop sådan en simpel ret og virkelig god. Og gå ikke i panik over ansjoserne. De giver retten en god dybde og smager på den måde ikke af fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

1Sæt vand over til pasta. Hak ansjoserne. Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver.
2Rist ansjoser og hvidløg i rigeligt olivenolie på en stor, varm pande. Ansjoserne skal nærmest smelte, og hvidløget må gerne tage en smule farve.
3Tilsæt chiliflager. Kog imens pastaen al dente i rigeligt og saltet vand.
4Hæld pastaen på panden med en smule kogevand. Vend det hele sammen.
5Hak persillen. Sluk for blusset, og vend rigeligt persille i. Smag til med salt, peber og citronskal, og servér straks med sprød salat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 11. oktober 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP