Pariserburger med rødbeder og rosmarinløg

Hvis du ønsker et ekstra fyldigt måltid, kan pariserburgeren serveres med spejlæg og kapers som ekstra tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløgene, og snit dem groft. Steg dem i olivenolie på en pande sammen med rosmarin og rørsukker.
Form kødet til bøffer, og krydr godt med salt og peber. Steg dem i olie på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side.
Skær lange, helt tynde flager af peberroden med en kartoffelskræller. Skær drueagurkerne i skiver.
Rist burgerbollerne, og smør dem med mayonnaise.
Læg bollerne sammen med bøf, syltede rødbeder, drueagurk, peberrod, sennep og rosmarinløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth