Panna cotta med rabarber

Panna cotta er en superlækker italiensk dessert, der kan varieres i det uendelige. Her har den fået selskab af syrligsøde syltede rabarber, og tilsammen smager det helt fantastisk.

Bemærk: Køletid: Minimum 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland fløde, sukker, vaniljekorn og vaniljebælg i en gryde, og lad det småkoge ved svag varme i 10 minutter.
Tag det fra varmen, og fjern vaniljebælgen.
Udblød husblassen i koldt vand i 5 minutter, vrid den let, og pisk den i den varme fløde.
Hæld cremen i skyllede portionsglas (så er den nemmere at få ud igen),og stil på køl i minimum 2 timer.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kog vandet op med sukker, vaniljekorn og vaniljebælg. Lad det koge, til sukkeret er opløst.
Skyl og skær rabarberne i skiver. Læg dem i lagen, giv dem et hurtigt opkog, og lad dem køle af i lagen.
Fordel rabarber og lidt af lagen over de satte panna cotta’er, og drys med hakkede pistacienødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Lars Ranek