Paneret torsk med wasabimayonnaise

Et stykke sprødt paneret torsk dyppet i en spicy mayo. Så kan det vist kun blive en god aften. Den japanske pankorasp giver en ekstrasprød panering, men du kan sagtens bruge almindelig rasp i stedet for.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær torsken i store tern. Vend dem i mel, sammenpisket æg og til sidst pankorasp.
Steg dem i rigelig varm olie på en pande, til de bliver gyldne.
Tag dem af varmen, og drys godt med salt.
Rør mayonnaise sammen med wasabi, så det river lidt.
Spis torskestykkerne som fingermad, og dyp i mayonnaisen. Servér med citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth