Paneret fisk i tacoskaller

Gør fisken sprød og indbydende, og servér den på mexicansk vis i lune og knasende tacos.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland chiliflager med saft og skal af limefrugt, samt olie, salt og peber.
Del fisken i mindre stykker. Vend dem i krydderolie og derefter i rasp.
Steg stykkerne i olie på en pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne. Sæt dem til side.
Skyl salaterne, og skær dem i både. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl agurken, og skær den i stave.
Rør yoghurt med knust hvidløg, hakket koriander og salt.
Lun tacoskallerne, og anret dem med fisk. Servér straks sammen med salat og dressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 19. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth