Paella med skalrejer og safran

Skalrejer kaldes også pil selv-rejer, og de skal pilles ved bordet inden spisning. Husk servietter!

Ingredienser

Sådan gør du

Varm hønsebouillonen op, hæld den i en skål, og tilsæt safran. Rør godt rundt, og stil skålen til side.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Steg begge dele i en dyb pande i olie, til løgene er klare.
Rens peberfrugt, og skær den i små tern. Skyl og hak persille, og vend halvdelen på panden (gem resten til pynt) sammen med peberfrugt. Drys med paprika, gurkemeje, salt og peber, og lad det hele stege i yderligere et par minutter.
Skyl risene, og vend dem i panden. Hæld bouillonen i skålen på panden sammen med hakkede tomater. Rør rundt. Læg låg på panden (eller dæk med alufolie),og lad paellaen simre i 30 minutter, til væsken er næsten fordampet.
Fordel rejerne oven på retten, læg låg på, og lad paellaen simre i yderligere 10 minutter.
Drys med persille, og servér paellaen med citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 2. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann