Paella i fad med chorizo og kylling

En nem og hurtig udgave af den spanske paella i et fad, der passer sig selv i ovnen. Her er retten fyldt med lækkerier som chorizo og kylling. Mums!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Pil og skær løg i grove skiver. Pil og skær hvidløg i tynde skiver.
Skyl peberfrugter, halvér dem, fjern kernerne, og skær dem i både. Skær chorizo i grove skiver.
Læg løg, hvidløg, peberfrugt og chorizo i et stort ovnfast fad, og vend det med olie, røget paprika, salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, indtil grøntsagerne begynder at blive gyldne.
Bland varm bouillon og safran i en skål, og lad det trække i 10 minutter. Tag fadet ud af ovnen, tilsæt bouillon med safran, ris og hvidvin, og rør rundt.
Partér kyllingen i lår, bryst og vinger. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber, dryp med olie, og fordel dem over paellaen.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter, til kødet er gennemstegt, og risene møre.
Skyl og hak persille. Skyl ærterne. Drys persille og ærter over retten, og servér med citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann