Ostepizza med lufttøret skinke og vindruer

Ny inspiration til frokosten eller ostebordet? Køb en færdig pizzadej, og pynt med ricotta, mozzarella, lufttørret skinke og vindruer.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 210°. Rør ricottaen med 2 spsk. finthakket rosmarin, salt og peber.
Rul dejen ud, og smør den med ricottaen. Bræk mozzarellaen i mindre stykker, og fordel dem på pizzaen. Skyl druerne, del dem i små klaser, og kom dem på pizzaen.
Bag pizzaen i ovnen i 12-15 minutter, og pynt med parmaskinke og frisk rucola.
Servér evt. som del af et ostebord eller til frokost.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft