Øllebrød med skyr og ribs

Øllebrød er hovedsagligt lavet af rugbrød og øl – en traditionel dansk morgenmadsret, der vækker minder hos de fleste. I denne lækre opskrift udgør skyr og ribs toppingen. Mums!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak rugbrødet fint, og lad det simre i en gryde sammen med hvidtøl og ⅓ af vandet i 5-7 minutter.
Tilsæt herefter sukker, citronsaft og salt.
Lad det simre i yderligere 5 minutter, og justér evt. tykkelsen med lidt mere vand.
Anret øllebrøden i skåle med en god skefuld skyr, ribs, fintrevet citronskal og evt. skovsyre.

Tip!

Hvidtøl kan købes i velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth