Annonce

Øl-braiseret lammeskank og perlebygotto med safran

Når du braiserer lammekødet i Carlsberg Nordic Ale, får du et perfekt mørt stykke kød med en passende sødme og en god dybde i smagen.

Øl-braiseret lammeskank og perlebygotto med safran
31-60 min.

(3)

April 5, 2019 af AnnonceFoto: Stine Christiansen

Lammeskanke er et skønt indslag på påskebordet og til de kommende forårsmiddage. Især når de braiseres i en passende øl, der kan frembringe den dejlige smag af forår. Skanken kommer fra den øverste del af lammets ben, og benet giver kraftfuld smag til kødet under tilberedningen.

Forårsfornemmelser med Carlsberg Nordic Ale 

Få det bedste frem i dine lammeskanke ved at langtidsbraisere dem i øl, så kødet bliver helt mørt og rigtig velsmagende. Her er det vigtigt at vælge den rette øl at tilberede lammeskankene i. Med Carlsberg Nordic Ale får lammeskankene de helt rette og afbalancerede forårsnoter, da øllen gør den ellers tunge ret let og frisk. Den søde og lidt mørke Ale har masser af dybde, og den kan derfor snildt hamle op med rettens fyldige smag. Derfor er den alkoholfri Nordic Ale ideel til at give lammeskankene en værdig plads på påskebordet, og gæsterne kan samtidig nyde den smagfulde alkoholfri øl til middagen. 


Bemærk:Simretid: 2-2½ time.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'