Oksebøf med bagte kartofler, bearnaisedressing og broccoli

Servér din bøf med en kold dressing, der smager som bearnaisesauce. Og glem ikke bagte kartofler og broccoli.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og bag dem møre i en 200° varm ovn i ca. 50 minutter.
Rør honning og sennep sammen. Tilsæt cremefraiche og finthakket estragon. Gem lidt estragon til pynt.
Pensl bøfferne med olie, og steg dem på begge sider på en (grill)pande. Tag dem af varmen, og krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lidt.
Skyl og skær broccolien i lange, tynde stænger, og kog dem i saltet vand i 2 minutter.
Pil og skær løgene i tynde ringe, og vend dem sammen med broccolien. Krydr med olie, salt og peber.
Pynt bøfferne med frisk estragon, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth