Nye kartofler med røget makrel

Måske verdens nemmeste forret - og det er altså en forret, for portionerne er dejligt delikate, men fulde af smag!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre, og pil dem. Skær dem i mindre stykker, og arrangér dem på tallerkener.
Pil kødet af den røgede makrel, og fordel det over kartoflerne.
Skær radiserne i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern, og læg skiverne i isvand, så de bliver sprøde.
Sæt toppe af mayonnaise på tallerkenerne, riv citronskal over, og pynt med radiseskiver, purløg og karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 23. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth