Nudelsalat med kylling og peanutbutterdressing

Denne thaisalat har det hele. Sprødhed fra gulerødder, agurker og bønnespirer samt sødme og blødhed fra mango og avocado. Bestem selv styrken ved at justere mængden af frisk chili.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør peanutbutter, limesaft, soja, chilisauce og vand sammen. Lad dressingen trække, imens du tilbereder salaten.
Steg kyllingen i olie på en pande. Krydr med salt og peber, og skær i skiver.
Skyl, og skræl gulerødderne. Skyl agurk, og skær agurk, gulerødder og mango i mindre stykker.
Hak forårsløgene. Skær avocadoerne over, fjern sten og skal, og skær kødet i skiver. Vend bønnespirer med olie og sesamfrø.
Læg risnudlerne i en gryde med kogende vand. Sluk for varmen, og hæld vandet fra efter 5 minutter.
Hak chilien fint. Skræl ingefæren, og riv den fint. Pres saften af limefrugten. Bland chili og ingefær med soja, limesaft og sukker. Vend nudlerne i dressingen.
Anret grøntsager, nudler, bønnespirer og kylling. Top med peanutbutterdressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Linn Grubbström