Nøddetoppe med tranebær

Det er nemt at lave små, knasende nøddetoppe fyldt med lækre sager. Chokoladen skal blot smeltes og blandes sammen med de øvrige ingredienser – hurtig konfekt på kun 15 minutter!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen. Smelt ²⁄₃ af den ved 45° i en skål over vandbad.
Tag skålen af varmen, og tilsæt den sidste hakkede chokolade. Temperaturen skal være omkring 27-28°.
Varm derefter chokoladen op til 30-31°.
Hak mandlerne groft, og vend dem i chokoladen. Fordel chokoladen i små klatter på et stykke bagepapir.
Drys med pistacienødder, tranebær og frysetørrede hindbær. Lad toppene køle af ved stuetemperatur.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth