Nemme popcorn med salt og karamel

Nemme og lækre popcorn med salt og karamel – den perfekte hjemmelavede snack til filmaften med familien, eller når du blot skal forkæles lidt ekstra.

Ingredienser

Sådan gør du

Opvarm en gryde med låg ved høj varme, og tilsæt smør. Hæld majskernerne i gryden, og læg straks låget på, da kernerne hurtigt begynder at poppe.
Ryst gryden, indtil alle majskernerne er poppet. Hæld dem over i en skål.
Hæld ahornsirup og smør i en ny gryde, og skru ned til middel varme. Når det begynder at boble, er karamellen klar til at blive hældt over popcornene.
Vend dem rundt, så karamellen fordeler sig i hele skålen.
Drys popcornene med flagesalt, og servér, mens de stadig er lune.

Tip!

Servér popcornene i hjemmelavede papirkræmmerhuse eller færdigkøbte papirposer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic