Nem squash-salat

Er du til anderledes grillmad? Så prøv denne supernemme grillede squash-salat, der er frisk, sprød og cremet på samme tid!

Bemærk: Lad endelig salaten trække i dressingen i op til et par timer inden servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær squashene i 1 cm tykke skiver.
Opvarm en grillpande med lidt olie, og steg squashskiverne på begge sider, til de bliver bløde.
Læg skiverne taglagt i et fad, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Pil og hak hvidløg fint. Pisk eddike, olie og hvidløg sammen, og dryp dressingen over de stegte squash. Salaten kan sagtens tåle at stå og trække med dressingen i et par timer.
Drys med friskhakket timian, kapers og smuldret feta.
Servér salaten som tilbehør til kød og fisk eller som en selvstændig frokostret med godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. august 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP