Nem pekingand

Du behøver ikke at stege en hel and efter kinesiske foreskrifter for at få oplevelsen af pekingand. To andebryster og lidt five spice-krydderi gør også tricket!

Bemærk: Kødet skal trække i 1 time på køkkenbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Rids små fine tern i andebrysterne på skindsiden. Gnid godt med det grove salt på skindsiden, og lad det trække en time på køkkenbordet.
Fjern alt overskydende salt, og massér five spice-krydderiet ind i både kød og skind.
Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold stegepande, og varm forsigtigt op. Steg andebrysterne i 8-9 minutter ved mellem varme. Vend dem om, og steg 3-4 minutter på kødsiden. Lad kødet trække i 10 minutter, og skær det i tynde skiver.
Skyl forårsløg og agurk, og skær i tynde strimler. Lun pandekagerne efter anvisningen på pakken, og servér dem med grøntsager, and og hoisinsauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 14. juni 2019

Opskrift:

Fotograf: columbus leth