Nem konfekt: Marcipan-rensdyr

Hjemmelavet konfekt med marcipan hører sig til i julen. Det emmer af julestemning og samler familien, både når der skal formes og dekoreres, og senere når de fine godbidder sættes frem på bordet til en fredfyldt hyggestund.

Tør du prøve et anderledes stykke konfekt i år? Disse søde rensdyr er så nemme at lave, at også børnene kan hjælpe til og være kreative. Men pas på, for Rudolf og hans venner får hurtigt ben at gå på med den skønne kombination af sød marcipan, mørk chokolade og salte gevirer.

Brug gerne ODENSE økologisk marcipan, som indeholder hele 60 % økologiske mandler. Så er du sikret en perfekt konsistens og en smag af høj kvalitet. 

Find inspiration til årets konfekt på www.odense-marcipan.dk og husk, at du kan købe både chokoladeovertræk, marcipan og pastelkugler i webshoppen og få det leveret lige til døren.

Se også opskriften på kransekagetop med ODENSE bagemarcipan, der sikrer en smuk jævn krans, som ikke flyder ud, når den bages.


Ingredienser

Udstyr

slikkepinde eller små træspyd

Sådan gør du

Rul marcipanen til kugler, og sæt dem på en lille slikkepind eller et træspyd.
Dyp hver marcipankugle i tempereret chokolade.
Skær eller knæk saltkringlerne over på midten, og sæt dem som gevir på marcipankuglerne, inden chokoladen tørrer helt.
Sæt en sukkerperle på som næse.
Når chokoladen er helt tør, sprøjtes små øjne med smeltet hvid chokolade på.

Tip!

Prøv også at blande ODENSE nougat i marcipanen, når den trilles til kugler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 22. november 2018

Opskrift:Annonce

Fotograf:Annonce