Nachosfad med græskar, krydret kylling og bønner

Har du mest af alt lyst til fastfood? Så er dagens ret et lige så lækkert og meget sundere alternativ.

Ingredienser

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 175°. Halvér græskarret, og fjern kernerne. Skær græskarkødet i tern. Vend dem i halvdelen af olien, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
2Drys med salt, og sæt bagepladen i ovnen i 25 minutter, indtil græskarternene er møre og let gyldne.
3Skær kyllingekødet i små strimler. Vend strimlerne i paprika, oregano, hvidløgspulver, spidskommen, koriander, salt, peber og resten af olien i en skål.
4Fordel kødet i et stort ovnfast fad, og steg det i ovnen i 5-7 minutter, til det er godt brunet.
5Vend tortillachips, bagte græskartern og drænede sorte bønner i fadet sammen med kødet. Fordel revet cheddar over, og sæt fadet i ovnen i 10 minutter, til osten er gylden og smeltet.
6Servér med avocado skåret i skiver, cremefraiche, salsa og frisk koriander.

Tip!

Byt evt. græskar ud med søde kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Nina Malling, Skovdal Nordic